Easiest Way to Cook Perfect Talam pandan

Talam pandan.

Talam pandan You can cook Talam pandan using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Talam pandan

  1. You need of Lapisan pandan :.
  2. Prepare 65 gram of tepung beras.
  3. Prepare 25 gram of tepung tapioka.
  4. You need 65 gram of gula pasir.
  5. It's 300 ml of santan.
  6. Prepare 1/4 sdt of garam.
  7. You need 1/2 sdt of pasta pandan.
  8. You need 3 tetes of pewarna hijau muda.
  9. It's of Lapisan putih :.
  10. It's 10 gram of tepung beras.
  11. You need 20 gram of tepung tapioka.
  12. You need Sejumput of garam.
  13. It's 100 ml of santan.

Talam pandan step by step

  1. Lapisan pandan : aduk rata semua bahan lalu saring..
  2. Lapisan putih : aduk rata semua bahan lalu saring..
  3. Panaskan kukusan dan lapisi tutup kukusan dengan serbet bersih. Olesi loyang dengan minyak tipis-tipis saja. Tuang adonan hijau ke loyang bulat diameter 18 cm tinggi 7 cm. Lalu kukus selama 15 menit..
  4. Setelah 15 menit tuang adonan putih. Kukus lagi selama 15 menit hingga matang..
  5. Angkat dan biarkan dingin baru keluarkan dari cetakan. Siap disajikan..

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Perfect Talam pandan"

Posting Komentar